Resultaat 1 - 10 (van 258)

• Barbiefeestje in de bieb: Expositie ‘Black Barbies’ en workshop Bekijk details

16 februari 2024

Op 9 maart viert Bibliotheek Katwijk van 10.30 tot 12.00 uur Internationale Barbiedag in vestiging Katwijk aan Zee met een knalroze feestje en een Black Barbies expositie van schrijfster Mylo Freeman. Je kunt je ook inschrijven voor de workshop 'Bijzondere Barbies en ontwerp jouw Barbie outfit'.

• Schrijf een kort verhaal of gedicht over ‘Bij ons in de familie’ Bekijk details

8 februari 2024

In samenwerking met de redactie van de Katwijksche Post organiseert Bibliotheek Katwijk weer een schrijfwedstrijd. Maak een kort verhaal (maximaal 1000 woorden) of een gedicht waarin het Boekenweekthema ‘Bij ons in de familie’ centraal staat. Iedereen kan meedoen.

• Joël en Elise winnaars van de lokale ronde van de Nationale Voorleeswedstrijd Bekijk details

8 februari 2024

Hoera! Twee leerlingen van twee basisscholen in Katwijk hebben afgelopen zaterdag 3 februari de lokale ronde van de Voorleeswedstrijd gewonnen. Zij streden samen met 13 anderen in de Verhalenzaal van Bibliotheek Katwijk voor de felbegeerde plek in de regionale ronde.

• Ontmoet Heleen van Royen Bekijk details

1 februari 2024

Heleen van Royen komt naar de Verhalenzaal van Bibliotheek Katwijk aan Zee voor een inspirerend interview over haar nieuwste roman ‘Juice’. Koop nu een kaartje en verzeker jezelf van een plekje op woensdagavond 14 februari 20.00 uur.

• Bibliotheek Katwijk is tweede Best Presterende Bibliotheek van Nederland Bekijk details

21 december 2023

Ieder jaar wordt er, op basis van de jaarlijkse bibliotheek benchmark van de Koninklijke Bibliotheek, door 'bestuurssecretaris' Mark Deckers van Rijnbrink bepaald welke bibliotheken in de top 20 van ‘Best Presterende Bibliotheek van Nederland’ komen. Dit jaar is Bibliotheek Katwijk op plek twee van de top 20 geëindigd en mag zij zichzelf met trots de bijna Best Presterende Bibliotheek van Nederland noemen.

• Kerstverkoop afgeschreven materialen Bekijk details

4 december 2023

Vlak voor de kerstvakantie verkoopt Bibliotheek Katwijk de afgeschreven materialen. Vanaf vrijdag 8 tot uiterlijk eind december kunnen bezoekers van de bibliotheek weer lekker grasduinen tussen de materialen die niet langer tot de collectie van de bibliotheek behoren.

• Lisa Loeb geeft een lezing in Bibliotheek Katwijk Bekijk details

1 december 2023

Op dinsdag 19 december komt cabaretière en zangeres Lisa Loeb naar Bibliotheek Katwijk om een lezing te geven over haar schrijfdebuut BANG. In BANG laat Lisa zien hoe het is om met een angststoornis te leven: de hilariteit en de ellende ervan. De lezing begint om 20.00 uur in de Verhalenzaal van Bibliotheek Katwijk aan Zee.

• Vier kerst met Bibliotheek Katwijk Bekijk details

1 december 2023

Kerst vier je samen. Daarom heeft Bibliotheek tijdens de donkere dagen van december drie leuke kerstacties bedacht, voor jou én je geliefden.

• Symposium 10 jaar dBos in Katwijk Bekijk details

10 november 2023

We nodigen je van harte uit om aanwezig te zijn bij het Symposium 10 jaar dBos in Bibliotheek Katwijk op 15 november. Tijdens dit Symposium vieren we het tienjarig bestaan van de Bibliotheek op School en dat vieren we graag samen met jou!

• Stem op Bibliotheek Katwijk voor Beste Bibliotheek 2023 Bekijk details

2 oktober 2023

De bibliotheek heeft jouw hulp nodig! Van 2 tot 29 oktober mag iedereen een stem uitbrengen voor de Beste Bibliotheek van het Jaar 2023 en Bibliotheek Katwijk is één van de genomineerden.

Paginanavigatie