Collectie

  • Collectie

Catalogus

Naar de catalogus

Ben je op zoek naar iets specifieks in onze collectie zoals Engelstalige boeken of grootletterboeken? Typ dan een * in de zoekbalk van de catalogus en je kunt in het linkermenu veel specifieker zoeken.

Inspiratie

Blader door de genres

Benieuwd wat we allemaal in huis hebben? Van waargebeurd tot fictie, van koken tot tuinieren, van spanning tot romantiek. Bekijk alle genres op deze pagina!

Aanwinsten

Naar de aanwinsten

Alle materialen die nieuw de bibliotheek binnen komen, worden op deze pagina bijgehouden. Benieuwd wat je nu weer kunt lenen? Bekijk de pagina 'aanwinsten' dan.

Leesadvies nodig?

Natuurlijk ben je altijd welkom bij één van onze medewerkers voor tips! Maar wist je dat je ook op deze website kunt zoeken? Vul in het formulier de schrijver in die je graag leest en wij laten een lijst zien met schrijvers die je misschien ook leuk vindt!

Lees- en luisteradvies

Meest geleende titels

Benieuwd naar de meest geleende titels van de afgelopen maand? Klik dan snel verder!

Toplijsten


Bibliotheek Aan Huis

Lees je graag, maar lukt het niet meer om naar de bibliotheek te komen? Dan kun je gebruik maken van onze Bibliotheek Aan Huis service. Klik op onderstaande knop voor meer informatie.

Bibliotheek Aan Huis

Passend Lezen

Passend Lezen is er voor iedereen die een leesbeperking heeft. Bijvoorbeeld omdat je slechtziend of dyslectisch bent. De collectie bestaat uit meer dan 87.000 gesproken boeken.

Meer over Passend Lezen


Wetenschappelijke bronnen

Wetenschappelijke boeken

Lenen bij andere bibliotheken