Jeugd

Tot 18 jaar gratis lid!

Tot je 18e verjaardag leen je je boeken gratis bij bibliotheek Katwijk! Boeken, cd’s, films, games, ebooks: de mogelijkheden zijn legio.

Meld je direct aan

Boekstart: Lezen voor baby’s

Voorlezen aan baby’s is goed voor de ontwikkeling van het kind. In de bibliotheek zijn er veel boekjes die geschikt zijn voor kinderen tot 1,5 jaar oud.

Meer over Boekstart

Boeken op AVI-niveau

Weet je je leesniveau? Dan is het een stuk makkelijker om een boek te zoeken dat bij je past. Zo vind je boeken die niet te makkelijk, maar ook niet te moeilijk zijn!

Naar alle AVI-niveaus op Jeugdbibliotheek.nl

Oefen voor school met Junior Einstein

Met Junior Einstein kun je online oefenen voor alle vakken van de basisschool! Bijvoorbeeld voor Begrijpend lezen en Rekenen. Superhandig dus. Log in met je Bibliotheekaccount.

Naar Junior Einstein

Gratis e-books voor de jeugd

Ook voor jou zijn er veel leuke e-books te lezen. Streamen of downloaden, het kan allebei. Maak een webaccount aan om ze te kunnen lezen.

Bekijk het jeugdaanbod

Info voor werkstuk of spreekbeurt

Honderden onderwerpen met betrouwbare info, filmpjes, boekentips en verwijzingen. Voor groep 5 t/m de 2e klas. Hiermee wordt het maken van een werkstuk weer leuk!

Vind jouw onderwerp


Digitaal aanbod lezen

Digitaal aanbod leren
Blijf op de hoogte met de nieuwsbrief

Bibliotheek Katwijk organiseert veel activiteiten. Ook voor kinderen, ouders en grootouders. Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf op de hoogte.

Meld je aan

Als uw kind moeite heeft met lezen

Eén op de vier kinderen heeft moeite met lezen. Voor die kinderen is er het Makkelijk Lezen Plein. Lees gauw verder.

Help jouw kind makkelijker lezen