Nieuws

Resultaat 61 - 70 (van 258)

 • Leren programmeren met Micro:bit Bekijk details

  10 februari 2023

  Met de micro:bit kan je kennis maken met programmeren. Ben je in de leeftijd van 9 t/m 12 jaar? Kom dan op dinsdag 30 mei februari van 15.45 uur tot 17.00 uur naar de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek en ga lekker aan de slag!

 • Cursus Digisterker: DigiD en online overheid wordt steeds belangrijker Bekijk details

  9 februari 2023

  Communicatie met de overheid gaat steeds vaker via internet. Denk aan het aanvragen van een uitkering, het verlengen van uw rijbewijs, het regelen van uw donorregistratie en het beheren van uw berichtenbox. Met de cursus Digisterker leer je hoe zaken met de overheid via internet snel en makkelijk kunnen regelen. De cursus bestaat uit vier bijeenkomsten van twee uur.

 • Crazy Challenge: Bouw een attractiepark Bekijk details

  9 februari 2023

  We zijn weer terug met een waanzinnige Crazy Challenge! In onze Crazy Challenges moet jij ervoor zorgen dat je een opdracht zo goed mogelijk uitvoert. Er is flink wat denk - en knutselwerk nodig. Deze keer wordt je uitgedaagd om een attractiepark te bouwen. Hoeveel attracties weet jij in jouw park te passen? En blijven ze stevig staan? Doe mee en ga de uitdaging aan!

 • Filmmiddag: animatiefilm over bekende astronaut Buzz Bekijk details

  9 februari 2023

  Bibliotheek Katwijk verzorgt maandelijks een filmmiddag voor kinderen! In het Dorpshuis van Valkenburg kun je gratis terecht voor een leuke film. Op woensdag 1 maart om 14.00 uur draait de nieuwe animatiefilm over ruimtevaarder Buzz Lightyear. Neem je vriendjes en vriendinnetjes mee en ga mee op reis naar het oneindige en verder!

 • Filmavond Plus met Nederlandse romcom Bekijk details

  9 februari 2023

  Kom op woensdag 1 maart om 19.30 uur naar de Hoofdbibliotheek om deze populaire Nederlandse romcom-serie met Lies Visschedijk te zien. Inclusief een heerlijk hapje van Smaakcreatie.

 • Escape game ‘Groene Helden’ Bekijk details

  9 februari 2023

  Speel het escape-spel Groene Helden van het Dierenrijk! Kinderen van 9 tot en met 12 jaar zijn op woensdag 1 maart van 10.15 tot 11.15 uur in de Hoofdbibliotheek of vrijdag 3 maart van 10.15 tot 11.15 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever welkom om zich samen een weg door deze spannende escape game vol onverwachte klimaathelden, verrassingen, puzzels en raadsels te banen.

 • Voorleestheater Poppekus Bekijk details

  9 februari 2023

  Voorleestheater Poppekus komt iedere maand naar de Hoofdbibliotheek en Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever om kinderen voor te lezen. Dit doen ze niet alleen, maar in het gezelschap van de leukste poppen. Het eerstvolgende voorleestheater vindt plaats op 25 februari van 10.15 tot 10.45 uur in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever en van 11.45 tot 12.15 uur in de Hoofdbibliotheek.

 • Katwijkse schrijfwedstrijd 2023: schrijf een kort verhaal of gedicht in het thema "Ik ben alles" Bekijk details

  9 februari 2023

  In samenwerking met de redactie van de Katwijksche Post organiseert Bibliotheek Katwijk weer een schrijfwedstrijd. Maak een kort verhaal (maximaal 1000 woorden) of een gedicht waarin het thema ‘Ik ben alles’ centraal staat. Iedereen kan meedoen. Het winnende korte verhaal of gedicht wordt gepubliceerd in de Katwijksche Post. Deadline 1 maart 2023, insturen naar marketing@bibliotheekkatwijk.nl

 • Spreekuur Geldzaken Bekijk details

  3 februari 2023

  Wilt u geholpen worden bij uw geldzaken? Kom dan eens praten bij het spreekuur Geldzaken van ‘Grip op de Knip Katwijk’ in Bibliotheek Hoornes/Rijnsoever. Hier kunt u iedere dinsdag tussen 14.00 tot 15.00 uur gratis terecht.

 • Belastingspreekuur Bekijk details

  3 februari 2023

  Heeft u hulp nodig bij het invullen van uw belastingaangifte? Kom dan naar de Belastinghulp in het digiTaalhuis van Bibliotheek Katwijk aan de Hoorneslaan. De studenten van de Leidse Rechtswinkel helpen u gratis, maar u moet zich wel vooraf aanmelden.

Paginanavigatie