Nieuws

Resultaat 41 - 50 (van 258)

 • Makersplaets op Zaterdag: samen spelen met je kind Bekijk details

  7 april 2023

  Vind je het leuk om samen met je (klein)kind een eigen programmeer- of bouwproject te doen? Kom dan op 3 juni of 17 juni naar de Makersplaets. Maak samen de leukste bouwsels, leer programmeren met LEGO of ga aan de slag met een 3D-pen.

 • Doe mee aan de Art-bot challenge! Bekijk details

  7 april 2023

  Wie zin heeft om een wedstrijdje te doen met zelfgemaakte robotjes, die zit goed op donderdag 4 mei van 10.15 tot 11.45 uur in de Makersplaets van de Hoofdbibliotheek. We organiseren dan een heuse Art Bot Challenge.

 • Kinderfilmmiddagen in Bibliotheek Katwijk Bekijk details

  7 april 2023

  Bibliotheek Katwijk had altijd al een woensdagmiddagfilm voor kinderen in het Dorpshuis Valkenburg op het programma staan. Daar komt de vrijdamiddagfilm in de Hoofdbibliotheek bij! Op woensdagmiddag 3 mei van 14.00 tot 15.30 en op vrijdagmiddag 12 mei van 15.30 tot 17.00 uur schittert er weer een leuke Nederlandse animatiefilm over een varkentje op het witte doek. Deze film is geschikt voor kinderen vanaf 6 jaar. Je hoeft geen plekje te reserveren.

 • Vrijheidscollege door Jeangu Macrooy in Bibliotheek Katwijk Bekijk details

  7 april 2023

  Zanger Jeangu Macrooy, bekend van zijn deelname aan het Eurovisie Songfestival in 2021, komt naar Bibliotheek Katwijk voor een speciaal Vrijheidscollege. Deze colleges inspireren jong en oud om na te denken over de waarde van vrijheid. Op woensdagavond 3 mei om 20.00 uur zal Jeangu Macrooy het hebben over de herdenking van de afschaffing van de slavernij en de impact hiervan vandaag de dag. Daarna is er ruimte voor gesprek en vragen uit de zaal.

 • Break-in box Archeologie: het geheim van Professor Rövers Bekijk details

  7 april 2023

  Los jij graag puzzels op? Dan is deze Break in-box Archeologie écht iets voor jou! Ontrafel het geheim van Professor Rövers. Kies een tijdslot en kom op maandag 1 mei naar de Makersplaets in de Hoofdbibliotheek óf op dinsdag 2 mei naar Bibliotheek Rijnsburg en ga aan de slag.

 • Nieuw: Makersplaets op Zaterdag Bekijk details

  3 april 2023

  Vind je het leuk om samen met je (klein)kind een eigen programmeer- of bouwproject te doen? Vanaf april kan dat! Maak in de Makersplaets op Zaterdag samen de leukste bouwsels, leer programmeren met LEGO of ga aan de slag met een 3D-pen.

 • Aan de slag met greenscreen video’s Bekijk details

  3 april 2023

  Maak je eigen video's met een greenscreen! Beklim de Mount Everest, verken de jungle of duik diep in de zee tijdens deze workshop op dinsdag 23 mei. We starten om 15.45 uur in de Makersplaets en eindigen om 17.00 uur.

 • Filmavond met feelgoodfilm Bekijk details

  3 april 2023

  Bibliotheek Katwijk organiseert weer een gezellige filmavond. Kom op woensdag 19 april om 19.30 naar de Hoofdbibliotheek en laat je onderdompelen in de pracht en praal van het leven in Londen en Parijs uit de jaren 50.

 • Workshop Programmeren met Dash Bekijk details

  3 april 2023

  Ken je Dash de robot al? Laat hem bewegen tijdens de workshop ‘Programmeren met Dash’ in de Makerplaets van de Hoofdbibliotheek. Op dinsdagmiddag 25 april van 15.45 tot 17.00 uur kunnen kinderen van 7 t/m 12 jaar aan de slag met Dash. En of deze vrolijke robot luistert? Dat hangt helemaal af van de opdracht die jij hem hebt gegeven…

 • Nieuw: de vrijdagmiddagfilm Bekijk details

  20 maart 2023

  Bibliotheek Katwijk had altijd al een woensdagmiddagfilm voor kinderen in het Dorpshuis Valkenburg op het programma staan. Daar komt de vrijdamiddagfilm in de Hoofdbibliotheek bij! Op woensdagmiddag 5 april van 14.00 tot 15.30 en op vrijdagmiddag 14 april van 15.30 tot 17.00 uur staat er een beregoed avontuur op het programma. Beer Patrick en Haas Oscar zijn terug en deze keer moeten ze een grizzly-jong terugbrengen naar zijn vader, grizzlybeer John, die presidentskandidaat is van de Verenigde Amerikaanse...

Paginanavigatie