Nieuws

Resultaat 121 - 130 (van 264)

 • Ukkie-uurtje: winter en kerst Bekijk details

  25 november 2022

  De bibliotheek is er voor iedereen, en dus ook voor onze jongste bezoekers! Kinderen van 0 tot en met 4 zijn op dinsdag 13 december samen met hun ouders van harte welkom in de Makersplaets om lekker te luisteren naar een prentenboekverhaal en mee te doen aan een leuke activiteit. Deze keer wordt er een het prentenboekverhaal voorgelezen dat helemaal in het teken staat van kerstmis en de winter. Dat wordt bere-gezellig!

 • Workshop 3D-printen voor ouder en kind Bekijk details

  25 november 2022

  Altijd al willen weten hoe een 3D-printer werkt? Dan is deze workshop perfect voor jou én één ouder/verzorger. Kom op zaterdag 10 december van 15.00 tot 16.00 uur naar de Makersplaets en zie jullie eigen 3D-object tot leven komen. Hoe cool is dat?

 • Workshop Gezonde traktatie Bekijk details

  23 november 2022

  Wat is nu een gezondere traktatie of tussendoortje? Welke gezondere keuze kun je maken? Gaat het om voeding of kies je voor vulling?

 • Cursus Hoe werkt een mobiel? Bekijk details

  18 november 2022

  Wil je weten hoe een mobiele telefoon werkt en wat je ermee kunt doen? Kom dan naar de cursus ‘Hoe werkt een mobiel’. In twee dagdelen krijg je een eenvoudige uitleg hoe een mobiel werkt.

 • Mad Science workshop Ruimtereizen Bekijk details

  18 november 2022

  Die knotsgekke professoren van Mad Science hebben weer iets astronomisch bedacht! Kinderen mogen in deze Mad Science workshop namelijk aan de slag met ongekende krachten. Dat wil je absoluut niet missen, dus schuif aan op woensdag 7 december van 15.30 tot 16.30 uur en waan je in de wereld van de ruimtereizen!

 • Voorleesclub de Verhalenkoffer laat je onderdompelen in verhalen Bekijk details

  18 november 2022

  Voorleesclub de Verhalenkoffer gaat door! En je kan nog lekker aanschuiven. De volgende bijeenkomsten vinden plaats op 29 november en 13 december van 10.30 tot 11.45 uur in bibliotheekvestiging Rijnsburg.

 • Filmavond Plus keuzefilm Bekijk details

  18 november 2022

  Er staat weer een nieuwe filmavond op het menu! Inclusief een lekker hapje en een drankje. En deze keer mocht het publiek de film kiezen. De keus is gevallen op een waargebeurd verhaal dat misschien wel één van de moeilijkste dilemma’s in een mensenleven beschrijft. Wil je dit niet missen? Kom dan op woensdag 7 december om 19.30 uur naar de Hoofdbibliotheek.

 • Tijdelijk geen energiespreekuur Bekijk details

  14 november 2022

  Bibliotheek Katwijk heeft tijdelijk geen energiespreekuren meer.

 • Werkzaamheden in de bieb Bekijk details

  9 november 2022

  De bibliotheek wordt in een nieuw jasje gestoken!

 • Sinterklaasmiddag met de Muziekschool Bekijk details

  4 november 2022

  Sinterklaas is bijna in het land! Dat betekent natuurlijk dat we weer uit volle borst Sinterklaasliedjes mogen zingen. En dat is natuurlijk nog leuker met een volledig orkest! Daarom organiseert Bibliotheek Katwijk in samenwerking met de Muziekschool op 30 november van 15.00 tot 16.00 uur een leuke Sinterklaasmiddag in de bieb.

Paginanavigatie