Media Ukkie Middag

Gepubliceerd op: 13 maart 2023 14:41

Kom met je (klein)kind naar de Media Ukkie Middag! Op dinsdag 28 maart van 15.45 tot 16.30 uur mogen ouders met kinderen in de leeftijd van 3 t/m 5 jaar lekker knutselen, samen lezen en spelen met programmeerbare robots.

Ga samen aan de slag met programmeren tijdens de Media Ukkie Middag. Ukkies mogen heerlijk spelen met Marbotics, robotje Botley en Bluebot. Ook laten we je leuke leerzame apps zien die je gratis kunt gebruiken met je bibliotheekpas. Er is ook gelegenheid voor voorlezen en knutselen. 

Media Ukkie Dagen 2023

Tijdens de Media Ukkie Dagen van 24 t/m 31 maart 2023 wordt aandacht gevraagd voor mediawijsheid in de opvoeding van kinderen van 0 t/m 6 jaar. We willen allemaal dat kinderen gezond opgroeien met media, maar hoe vinden we de balans? Er is ook een interessant webinar voor (groot)ouders en verzorgers te volgen die kinderen t/m 6 jaar hebben. Dit webinar ‘Kom in beweging met media’ is te volgen via de website www.mediasmarties.nl. 

Erbij zijn?

Kom op dinsdag 28 maart van 15.45 tot 16.30 uur naar de Hoofdbibliotheek. Een kaartje kost €3,- per ouder/kind paar. Kaarten zijn te koop op www.bibliotheekkatwijk.nl of aan de balie in onze bibliotheekvestigingen. Er kunnen 10 ouder/kind paren meedoen. Schrijf je dus snel in!