Driedelige cursus fotografie voor Android

Gepubliceerd op: 16 januari 2023 14:05

Iedereen maakt wel eens foto’s op zijn telefoon. Maar wat kan je hier uiteindelijk mee? En hoe maak je mooie foto’s? Dat en meer leer je in de driedelige cursus Foto’s maken en verwerken met Android op dinsdag 7 februari, dinsdag 14 februari en dinsdag 21 februari van 09.30 tot 11.30 uur in de Hoofdbibliotheek aan de Schelpendam.

We starten deze cursus met uitleg over het maken van foto’s op de Android, welke foto-formaten er zijn en hoe je de foto’s kunt verwerken en versturen. De tweede bijeenkomst staat in het teken van opslag, bewerking en het afdrukken van foto’s. Tot slot gaan we in op het programma Pixum, waar je een mooi fotoalbum mee kunt maken. Iedereen die aan de driedelige cursus heeft meegedaan, krijgt een boekje mee met tips zodat er thuis nog geoefend kan worden. Het is handig als je al een beetje vertrouwd bent met je mobiel.

Aanmelden

Deze driedelige cursus valt op dinsdag 7, 14 en 21 februari van 09.30 tot 11.30 uur. Een kaartje kost €15,- (voor drie dagdelen) en is verkrijgbaar aan de balie of via internet: www.bibliotheekkatwijk.nl, ga naar Activiteiten. Meer info: Josien Messemaker van Bibliotheek Katwijk, 071-4060096.

Koop hier een kaartje